Élet-Stílus

A nap, amikor majdnem fekete lyuk lett az internet helyén: babafotók macskával!

Összeértek a cukiságbirodalom csápjai, saját farkába harapott a kígyó: babafotózást rendeztek macskával, meghódították az internetet.

Azt nagyjából mindenki tudja, hogy az internet hatalmas, ha nem a legnagyobb (a pornót most ne számoljuk) szeletét kitevő cukiságbirodalom két részre osztható:

  • babafotók,
  • macskák.

Igen ám, de mi történik, ha a kettő találkozik? Leolvadnak a világ szerverei és visszarepülünk a középkorba? Szingularitás alakul ki, fekete lyukká változtatva a bolygót és megsemmisül a naprendszer? Vagy pont hogy megnyílnak a világ szívcsakrái és eljön a világbéke? Kedves olvasók, az elmúlt napokban kiderült:

biztonságban vagyunk!

Egy amerikai fotós hölgy ugyanis közzétett egy babás fotósorozatot, baba helyett macskával.

Cassie Borcherding férjével és négy gyerekével garázsukban találta meg Elsát, a kóbor kismacskát. Nem tervezték, de négyéves lányuk azonnal beleszeretett, így muszáj volt megtartani – a kislány ráadásul még azt is kibulizta, hogy profi csecsemőfotós anyja sorozatot készítsen vele: minden a szokásos volt, csak baba helyett macskával. A végeredmény? Mutatunk kettőt.

Cassie Borcherding / Storybook Moments Photography
Cassie Borcherding / Storybook Moments Photography
Cassie Borcherding / Storybook Moments Photography
Cassie Borcherding / Storybook Moments Photography

Még több kép a Buzzfeed erről szóló cikkében – amiből kiderül az is, hogy a történet keserédes, Elsa ugyanis meglógott, egyelőre nem tudják, merre lehet. Kóbor macska, így remélik, magától hazajön majd.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik