Élet-Stílus

Látja a meztelen nőket a farkasban?

Az olasz származású Johannes Stötter eredetileg zenész: énekel, hegedűn, furulyán, és buzukin is játszik, hagyományos, kelta zenét előadó zenekarában a Burning Mind-ban. Hét évvel ezelőtt azonban úgy döntött, hogy egy másik művészeti ágat is kipróbál, a testfestést.

A 38 éves művész autodidakta módon fejlesztette ki hiperrealisztikus technikáját, amivel rögtön az első évben, amikor elindult a versenyen, testfestő világbajnok lett.

Legutóbbi alkotását, a vonyító farkast, nyolc órán keresztül vitte fel három modellje testére, de a tökéletes látvány megtervezése napokig tartott.

Ha a cikkben nem megfelelően jelenik meg a videó, kattintson ide!

Stötter szerint ez volt eddigi pályafutása legnehezebb projektje: „nagy kihívás volt megtalálni a tökéletes pózt, és persze a modelleknek is hatalmas nehézség volt hosszú órákon át mozdulatlannak maradni, időnként szünetet kellett tartani, majd hajszálpontosan ugyanúgy beállni” – mondta.

Úgy tűnik, az alkotás megért minden rááldozott percet, közönsége szerint ugyanis, Stötter pályafutásának nem csak a legnehezebb, de a legjobban sikerült darabja is a farkas.

(Metro)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik