Élet-Stílus

Ollót vágott 10 éves lánya fejébe, mert nem a házi feladatát csinálta

A kínai férfi csak meg akarta ijeszteni gyermekét, de a kemény nevelési módszer nem úgy sült el, ahogy várta.

Véletlenül beledobott egy ollót tízéves lánya fejébe egy kínai apuka, amikor észrevette, hogy a házi feladat csinálása helyett az öccsével játszik, és rá akart ijeszteni – jelentette a kínai sajtó. Az eset előző hét pénteken történ, Sanghajban. A gyereket azonnal kórházba szállították, ahol kiműtötték a fejéből a 15 centis ollót, ami a beszámolók szerint az agyát is megsértette.

A lány a helyi sajtóban megjelent hírek szerint stabil állapotban van, de nem emlékszik semmire az esetből, és további kezelésekre van szüksége. Arról nem számoltak be, hogy szenvedett-e maradandó sérüléseket.

ollofej

A beszámolók szerint a férfi éppen a vacsorához készítette elő a csirkét, amikor észrevette, hogy lánya a tanulás helyett játszik. A meg nem nevezett apa rendkívül dühös lett, és előkapott egy ollót, és azt lóbálva próbálta meg a 10 éves gyereket ijesztgetéssel rábírni a házi feladat elkészítésére. Vizes kezéből azonban kicsúszott az olló, és beleállt a lánya fejébe – írta a kínai sajtó.

ollofej02

A férfi felesége megerősítette, hogy csak baleset történt, és férje csak rá akart ijeszteni a kislányra. A beszámolók szerint a vidéki család azért költözött Sanghajba, hogy gyermekeik jobb oktatást kapjanak, mint szülőhelyükön.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik