Élet-Stílus

Észak-Írországban kemény drogot talált egy kisfiú a Kinder-tojás belsejében

Az észak-írországi Limavadyban egy 5 éves kis srác és a bátyja játék közben egy sövény tövében találtak egy Kinder-tojást. A látszólag teljesen átlagos csokitojás gondosan el volt rejtve, nehogy véletlenül rábukkanjon valaki. A testvérek természetesen azonnal kibontották a meglepetést, amiben azonban nem a szokásos játékot, hanem egy zacskót találtak. A gyerekek ekkor rögtön hazamentek és a gyanús csomagot odaadták az apjuknak, aki azonnal értesítette a helyi rendőrséget.

A hatóságok beszámolójából kiderült, hogy a kis zacskóban valószínűleg metamfetamint, azaz kristálymetet találtak. A Belfast Telegraph cikkéből végül az is világossá vált, hogy az előzetes hírekkel szemben a drog valójában nem egy csokitojásban, hanem a Kinder-tojás sárga kis kapszulájában volt elrejtve, és ezt találta meg játék közben a két gyerek.

Az Egyesült Királyságban már nem ez az első ilyen eset, hetekkel ezelőtt egy férfit azért tartóztattak le Angliában, mert egy hasonló tojásban cracket és heroint találtak nála.

Via

Ajánlott videó

Olvasói sztorik