Élet-Stílus

Az amerikaiak még 1 millió dollárért sem feküdnének le Donald Trumppal

Donald Trump a kampánya során általában szeret azzal a nyilvánosság előtt hencegni, hogy milyen jól szerepel bizonyos közvélemény kutatásokon. Az üzletember jó politikusként ekkor persze rendszerint csak azokat a számokat mondja el, amelyek hízelgőek rá nézve. Most azonban megjelent egy olyan felmérés, amit a republikánus elnökjelölt biztosan nem tesz majd ki az ablakba.

A 360couponcodes.com egy nem reprezentatív kutatás keretében arról kérdezett meg több mint 1000 amerikait, hogy lefeküdnének-e Trumppal. A válaszokból kiderült, hogy a nők 53,1%-a akkor sem bújna ágyba a botrányhőssel, ha 1 millió dollárt fizetnének érte, a férfiaknál ugyanerre a kérdésre 55% adott hasonló választ.

Donald Trump

Aki azt gondolná, hogy sokkal jobban szerepelt a demokraták jelöltje, Hillary Clinton, az nagyot téved, ugyanis a volt First Lady-re sem mászna rá sokkal több szavazó, mint Trumpra. A megkérdezett nők 41%-a nem feküdne le Hillaryvel még 1 millióért sem, a férfiaknál ez a szám 36%. Érdekesség, hogy a szavazás még arra is kitért, hogy mekkora plusz összegért vállalnák mindenképp a szexet az elnökjelöltekkel, a válaszok általában 300 ezer dollárnyi összegről szóltak, ám Hillary esetében a férfiak a felajánlott egymillión felül megelégednének plusz 10 ezerrel is.

Huffington Post

Ajánlott videó

Olvasói sztorik