Élet-Stílus

Soha nem volt még ilyen egyszerű titokban sört inni

Talán nem túlzás azt állítani, hogy az elvitelkor kapott kávés papírpoharat a Starbucks tette valamiféle jelképpé vagy szimbólummá. Nézzétek, nagyon sietek, nincs 5 percem meginni egy kávét, annyira sietek

RUHÁT VÁSÁROLNI

A papír kávés poharas mániát persze fel lehet fogni pozitívan is. Ha belegondolunk, ma már annyian mászkálnak poharakkal az utcán, hogy szinte képtelenség eldönteni, hogy ki, mit iszik a metró, vagy a villamos felé trappolva. A sok felismerhetetlen folyadék adhatta az indulóötletet a Lolo Lids-nek is, akik meglátták a piaci rést és létrehozták a titokban sörivóknak a pohárba rejthető sörivó készüléket.

Lolo Lids

Most sokan csaphatnak a térdükre, hogy de hát ilyet már én is csináltam. Lehetséges, hiszen tényleg nem nagy ötlet elrejteni a sörösdobozt egy pohár belsejében, de az talán már keveseknek jutott eszébe, hogy speciális tetőrészt készítsenek, amely tökéletesen összekapcsolható a sörrel. A pohár így stabilan tartható és nem lötyög benne a rejtett szesz.

Lolo Lids

A tervezők persze nem csak és kizárólag sörökre tervezték a poharakat, hanem lehet belőlük kólát, energiaitalt, vagy szinte bármit inni, ami kapható dobozos kiszerelésben. Egyelőre két szín, a fekete és a fehér rendelhető, a pohár ára 12 dollár, ami nagyjából 3000 Ft-nak felel meg. A rendszer egyetlen hibája az, ha otthon azt szeretnék beadni a családnak, hogy késő délutántól egészen éjszakáig kiülünk kávézni az udvarra.

Gizmodo

Ajánlott videó

Olvasói sztorik