Élet-Stílus

Féltestvére erőszakolta meg hároméves korában, az anyja nem hitt neki

Bátyja megpróbálta vele elhitetni, hogy testvérek között ez így normális. A hölgy most könyvet ír, hogy őszinteségre sarkallja a gyermekeket.

Az ausztrál Naomi Hunter mindössze hároméves volt, mikor féltestvére megerőszakolta – anyja nem hitte el neki a szörnyűségeket.

A most 33 éves Hunter gyermeke születésekor érezte úgy, hogy itt az ideje kitálalnia arról, mit tett vele féltestvére annak idején. Igaz, ezt már egyszer megtette: a háromévesen bántalmazott kislány nyolcéves korára összeszedte bátorságát, hogy anyja elé álljon, és beszámoljon a hátborzongató erőszakról. Hiába.

Édesanyja akkor nem hitt neki, ő pedig kénytelen volt tovább élni az elfojtott tudattal és a következmény nélkül maradt tragédiával. Az édesanya elborzadt, mikor kiderült, hogy lánya csak egy volt a 16 áldozat közül, akiket a férfi molesztált.

Kiderült, hogy bátyja több éven keresztül zaklatta, Naomi számára pedig “természetessé” vált a nemi erőszak, miközben bátyja is igyekezett elhitetni vele, hogy testvérek között ez így normális.

A nő most gyerekkönyveket ír, amikkel arra szeretné megtanítani a kicsiket, hogy bátran és nyíltan beszéljenek anyjukkal az érzéseikről, úgy, ahogy ő annak idején édesanyja elutasító viselkedése után már nem merte többé megtenni.

Forrás: DailyMail

Ajánlott videó

Olvasói sztorik