Élet-Stílus

Elképesztően nevetséges nadrágokat szállít házhoz egy webáruház

Rengeteg dolgot lehet olcsóbban kapni a neten, mint a bevásárlóközpontok üzleteiben, például ruhákat. A gond csak az, hogy nem lehet őket felpróbálni, mielőtt megrendelnénk őket. De mi rossz történhet, ha az ember pontosan tudja a méreteit, nem igaz? Hát, nem egészen.

Az Asos nevű brit webáruháznál elég súlyos gondok vannak az utóbbi időben. A 32 éves George Riggall például egy teljesen átlagos, 32-es hosszúságú farmert rendelt magának, amikor azonban kibontotta a csomagot, azt látta, hogy a nadrág szárai minden létező méretnél hosszabbak.

fotó: Twitter / George Riggall
fotó: Twitter / George Riggall

A férfi egy régebbi farmerjával együtt fotózta le az újat, majd a képet megosztotta a Twitteren. Azt írta, az anyja mellette volt, amikor kicsomagolta a nadrágot, és amikor meglátta a fia elképedt arcát, annyira elkezdett nevetni, hogy a könnyei is potyogtak.

George Riggall úgy volt vele, hogy ha már ilyen vicces a dolog, rátesz még egy lapáttal: felpróbálta a nadrágot, és újabb fotót készített vele.

fotó: Twitter / George Riggall
fotó: Twitter / George Riggall

Közben kiderült, hogy nem ő volt az egyetlen, aki lehetetlen méretű farmert kapott az Asostól. Egy Chris nevű férfinek szintén a szárakkal akadtak problémái.

fotó: Twitter
fotó: Twitter

Egy Alex nevű srác pedig akkorát, hogy akár nyakig elfért volna benne.

fotó: Twitter
fotó: Twitter

 

Miután a vicces fotók elterjedtek a Twitteren, az Asos természetesen azonnal megígérte, hogy az összes hibás méretű terméket kicserélik.

(Mirror)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik