Élet-Stílus

Egy kacsa elballagott az általánosból

„Nem túl sokan tartanak kacsát kis kedvencként, de Sergio olyan nekünk, mintha a testvérünk lenne. Magunk közt csak úgy emlegetjük az osztályt, hogy a Sergio banda” – mesélte Julia Audino, a floridai Melbourneben működő Suntree általános iskola végzős diákja.

Sergio azért is különösen népszerű, mert egy valóságos csodakacsa. A Suntree végzősei egy iskolai projekt keretében, minden évben tyúktojásokat keltetnek. A mostani osztály azonban a hagyományokat megtörve, inkább kacsatojásokat választott. Bár az osztály 40 tojással kezdett a feladatba, csak egyetlen egy kelt ki közülük.

Fotó: Instagram / sergio_the_duck
Fotó: Instagram / sergio_the_duck

A kis pihés annyira cuki volt, hogy az egész osztály azonnal a szívébe zárta, még saját Instagram-fiókot is csináltak neki. Miután Sergio együtt járta végig az évet az osztállyal, nem volt kérdés, hogy a ballagáson ott kell lennie. A kacsa persze azért marad majd iskolában. A nyarat az egyik diák családjánál tölti majd, aztán csatlakozik a következő végzős osztályhoz. A Sergio banda valamennyi tagja megígérte, hogy gyakran visszanéznek majd az iskolába, hogy szárnyas barátukat meglátogassák.

(abc7 News)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik