Élet-Stílus

Újabb mozihősből csinálnának meleg karaktert

Hetekkel ezelőtt már elindult egy hasonló kampány az interneten, akkor a #GiveElsaAGirlfriend, vagyis az adjatok Elsának egy barátnőt hashtag terjedt villámgyorsan. A Jégvarázs Elsája után most úgy néz ki, a Marvel univerzum egyik központi szereplőjén, Steve Rogersen, vagyis Amerika kapitányán van a sor, egyre többen tweetelnek ugyanis #GiveCaptainAmericaABoyfriend témában.

A bejegyzésekben szinte kivétel nélkül mind azt kérik, hogy a következő Amerika kapitány-film készítői írjanak a Rogersnek egy homoszexuális kapcsolatot.

Steve Rogers és Bucky Barnes

A legtöbb posztban arról írnak, hogy Amerika kapitány és a Tél katonája, azaz Bucky Barnes között olyan szoros és közeli kapcsolat van, ami simán elmehetne egy szerelmi történetnek is. A teória, miszerint több van a gyerekkori barátok között, már rég felütötte a fejét a rajongók körében. Érdekes például, hogy a kapitány látszólag sokkal jobban ragaszkodik Buckyhoz, mint a még mindig életben lévő, első filmbéli szerelméhez, Peggy Carterhez.

Peggy Carter

Ebből persze nem következik egyenesen, hogy Steve Rogers meleg volna, hisz akadtak rövidebb románcai a filmek alatt, ám valódi, komoly heteroszexuális kapcsolatot soha nem írtak hozzá a készítők. Az adjatok a kapitánynak egy pasit hadjárat már ott tart, hogy eljutott magukhoz az érintettekig is, akik látszólag nem voltak ellene az ötletnek.

Az Amerika kapitányt játszó Chris Evans például azt mondta, hogy “nem is lenne olyan rossz”, a legutóbbi AK-filmet, vagyis a Polgárháborút jegyző rendező, Joe Russo pedig úgy reagált a Rogers és Bucky kapcsolatáról szóló pletykákra, hogy ők eddig is megadták a nézőknek a szabad értelmezés jogát, ez pedig eztán is így lesz.

Ti mit szólnátok egy meleg Amerika kapitányhoz?

Via

Ajánlott videó

Olvasói sztorik