Élet-Stílus

Super Marióval kérte meg barátnője kezét – videó

Ki tudna nemet mondani egy ilyen zseniálisan elővezetett kérdésre!

Sokszor megfogadtuk már, hogy nem írunk újabb és újabb kreatív lánykérésekről (mert már annyit megmutattunk), de aztán mindig belefutunk egy olyanba, amitől ellágyul a szívünk, és nagyon rosszul éreznénk magunkat, ha ezeket a pillanatokat nem osztanánk meg megannyi olvasóval.

Itt és most olyan lánykérés következik, amit minden érző szívű geek, kocka, gamer, PC- és játékmániás ember imádni fog (remélhetőleg). És még sokan mások is.

A Retro Shanerator (felhasználó)nevű fickó a YouTube-on mutatta be országnak-világnak azokat a pillanatokat, amikor feltette a nagy kérdést szíve választottjának, Pamnek. A lánynak végig kellett játszania egy Super Mario-pályát ahhoz, hogy megjelenjék előtte a házassági szándék iránti érdeklődés.

Pam lelkesen és ügyesen ugrált a karakterrel, nem is sejtve, hogy a téglákból a Pam, Will You Marry Me? (Pam, hozzám jössz feleségül?) felirat rajzolódik majd ki.

A lány igent mondott. Mindenki boldog.

(Kivéve azok a seggfej YouTube-kommentelők, akik képesek voltak belerondítani az örömükbe azzal, hogy a menyasszony alakjára vonatkozó megjegyzéseket tettek).

Ajánlott videó

Olvasói sztorik