Élet-Stílus

A beszívott srác azt hitte, hogy meglőtték, ezért kihívta a rendőrséget, pedig csak egy vihartól rettegő kutya harapta meg

¯\_(ツ)_/¯

Amikor csütörtök este egy lövöldözéshez riasztották a Texas-i rendőrséget, nem gondolták volna, hogy a helyszínen olyan szituációba botlanak, amilyet talán még a legjobb forgatókönyvírók sem tudnának írni. Történt ugyanis, hogy az “áldozat” a Wacótól 40 mérföldre fekvő kisvárosba, Groesbeckbe kihívta a rendőröket, mivel állítása szerint lövöldözésbe keveredett, ráadásul valaki el is találta.

Miután a zavart fiatal elmondta a járőröknek a történetét, elindult a nyomozás, amely során egészen elképesztő dolgok derültek ki. Például az, hogy a srác marihuánás cigarettát szívott, amely miatt a hangos viharra azt hitte, hogy lövöldöznek körülötte. Az áldozat a mennydörgés után erős fájdalmat érzett az alfelében, amit ő lövésnek vélt. Később kiderült, hogy a sebet egy környékbeli kutya okozta, aki a vihartól megijedve zavartan rótta az utcákat.

Tumblr

A rendőrség jelenlétére viszonylag gyorsan reagált a helyi közösség, sokan elkezdtek félni, hogy lövöldözés van a lakókocsiparkban, ám erre gyorsan reagált a Groesbeck-i rendőrkapitányság a Facebookon, hogy mindenkit megnyugtassanak.

Via

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik