Élet-Stílus

Mindenki el van képedve ennek a londani garzonnak az árán, pedig a WC egy szekrényben van

Londonban mára az ingatlanárak valósággal elszabadultak, egy több szobás lakásért horribilis pénzeket képesek elkérni, sőt, még egy egyszobás garzon is hatalmas luxusnak számít a brit főváros bizonyos területein. Ezért valóságos csoda, ha valakinek sikerül kifognia egy megfelelő árú, nem túlságosan lepusztult ingatlant. Nekünk sok tapasztalatunk lehet ezzel kapcsolatban, mivel köztudott, hogy hatalmas magyar populáció él Londonban.

Rengeteg történetet lehet hallani arról, hogy milyen az élet Angliában. Gyakran a drága kint létet említik, kiemelve a lakhatást, ami sok esetben szinte teljesen elviszi a külföldön dolgozók bérét. Talán így már nem tűnik olyan drágának az a garzonlakás sem, amely 546 fontba, azaz 223 ezer forintba kerül egy hónapra. Ez ugyanis nagyon jutányos árnak nevezhető, még úgy is, hogy a szobalakásban szinte megfordulni is alig lehet. Az egész albérlet bemutatható két képpel.

Mirror
Mirror

Fontos adalék még, hogy a környéken szobát bérelni nagyjából 700 font plusz rezsiköltségért lehet, így a kis garzon ára még vonzóbb, mivel a fent említett összegben már benne vannak az egyéb kiadások is. Már csak egyetlen kérdés maradt, hogy

hol van a WC?!

A válasz igazából egyszerűbb, mint gondolnád, a mosdó ugyanis végig ott volt a szemed előtt, az egyik szekrényben. Végül is legalább el van szeparálva a konyhától.

Mirror

Te bevállalnál egy ilyen albérletet?

Mirror

Ajánlott videó

Olvasói sztorik