Élet-Stílus

Lagziban szoptató anyuka fotója miatt megy a hiszti

„Isten ezért adott nekem ciciket”

Ismét beindult a vita a nyilvános szoptatásról, amióta egy fiatal német anyuka, Naomi Jael Covert feltöltötte az Instagramra az alábbi fotót.

A 21 éves nő a legjobb barátja esküvőjén etette meg kisfiát, Anthonyt, vagy ahogy becézik, TJ-t. A fotó akkor robbantott igazán, amikor valaki megosztotta az anyaság örömeit bemutató empoweredbirthproject nevű Instagram-oldalon: ezen a fórumon több mint 13 ezer like-ot kapott, emellett közel 700 komment érkezett a képhez.

Naomi az ABC Newsnak nyilatkozva kifejtette: amellett, hogy sokan biztosították támogatásukról, meglepte, hogy mennyire gyűlölködő volt egy-egy hozzászólás.

A nő német, férje viszont amerikai katona, és mint Naomi elmondta, tudja, hogy az Egyesült Államokban masszív viták zajlanak a nyilvános helyen történő szoptatásról.

Az anyuka határozott véleménye remekül leszűrhető a fotóhoz írt mondatokból:

Ha esküvőn vagy, menő ruhát és magas sarkú cipőt viselsz, és a kisbabád megéhezik, hát… leszarod a körülményeket és megeteted. Ha ezen bárki felháborodik, elmondanám, hogy az egyházi szertartáson  is adtam neki enni – a templomban. Itt, Németországban az emberek nem dühödnek fel az ilyesmi miatt. Ez itt TERMÉSZETES. Nincs benne semmi alpári, semmi rossz. Ezért vannak a melleim. Isten azért adott nekem ciciket, hogy megetessem a kisbabáimat.”

Ajánlott videó

Olvasói sztorik