Élet-Stílus

Megható üzeneteket kapott egy óvodás kislány édesapja halála után

üzenet
üzenet

Az elmúlt egy évben Julie Clarke minden nap hagyott egy-egy inspiáló üzenetet lánya, Amelie uzsonnás dobozában.

Az anya napi jegyzetei különféle életfeladatokat tanítottak lányának, például a kedvesség fontosságáról, a képzelet erejéről, és így tovább. Szeptemberben Clarke Amelie’s Lunch Notes néven külön Instagram fiókot is nyitott a kedves üzeneteknek.

Május elsején azonban váratlan tragédia történt. A kislány apukájka hirtelen meghalt egy darázscsípéstől. 

A szörnyű baleset után a kislány egyik óvodástársa, Alice szívhez szóló üzenetet hagyott Amelie-nek, hogy így mondja el neki, teljesen rendben van, ha szomorú. Az édesanya ezt az üzenetet is posztolta az Instagramon.

Fotó: Instagram
Fotó: Instagram

Alice levele másokat, csoporttársakat, pedagógusokat, és floridai közösségükből többeket arra ösztönzött, hogy ők is írjanak támogató üzeneteket a félárva kislánynak. Az inspiráló sorok mellett, küldtek neki színes rajzokat, jókívánságokat és kedves idézeteket a Harry Potterből és a Hamupipőkéből.

Fotó: Instagram
Fotó: Instagram

Emellett az édesanya is folytatta az uzsonnás doboz hagyományt, a legutolsó jegyzete például arról szólt, hogy a lány édesapja mennyire jó ember volt, és hányan szerették és támogatták őt.

Habár Amelie még csak hat éves, ezért nem mindig érti a hosszabb mondatokat, és gondolatokat, de az nem azt jelenti, hogy kárba vesznek az üzenetek. Clarke megőrzi, és később, ha idősebb lesz, megmutatja lányának a leveleket.

(via HuffPost)

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik