Élet-Stílus

Hajnalig pörgött a technoklubban egy idős házaspár

Ha egy a hetvenes pár arra kérne bennünket, adjunk nekik tippeket a nyaralásukhoz, valószínűleg a város egyik legmenőbb, elektronikus zenei klubja lenne az utolsó, hová küldenénk őket. És lehet, hogy hibáznánk.

Egy lengyel házaspár legalábbis annyira jól érezte magát a londoni Fabricban, hogy hajnalig verették a WetYourSelf (Nedvesedj át) partin. Amikor a promóter meglátta őket rögtön nyitás után az ajtóban, azt hitte, hogy eltévedtek, mire ők mosolyogva rázták a feküket, hogy nincs szó semmilyen tévedésről, ők pont ide készültek.

Mivel a házaspár alig beszélt angolul, a 35 éves DJ Jacob Hansen gyorsan kerített egy tolmácsot, és a következőket tudta meg. A varsói nyugdíjasok a London melletti Vatfordban élő lányukat látogatták meg. Mivel egy lengyel újságban sok jót olvastak már a Fabricról, úgy döntöttek megnézik maguknak a híres klubbot.

A Fabric hangulatfelelőseit annyira levették a lábukról, hogy azonnal közölték velük: egész éjjel, azt és annyit fogyasztanak a bárból, amit és amennyit csak akarnak, és kezdésnek rögtön kaptak egy-egy tequilát. Nagyon nem terhelték le a helyet: ez után már csak teát iszogattak, egészen hajnali ötig. Közben viszont többször is lementek a tánctérre riszálni.

A házaspár hajnali ötig maradt, aztán elindultak, hogy elérjék az első Vatfordba tartó vonatot. A Fabric munkatársai azonban hallani sem akartak erről: a klub költségén hazataxiztatták őket. A csupán testükben öreg partizók azt mondták, remekül érezték magukat, és imádták pezsgést.

(Metro)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik