Élet-Stílus

Fotózás közben találta telibe a drón a modell arcát

Nagyon ijesztő videó a tengerpartról - csoda, hogy nem lett tragédia a vége.

Jess Adams modell egy ruhareklám kedvéért pózolt a Malibu tengerpartján. Ahogy az ma divatos, a fotózásról drónvideó is készült, ám valami félrement: a nehéz (több kilós) DJI Inspire 1 típusú drón egyenesen a lány arcába száguldott. Nem tudni, miért – az alábbi (tényleg nagyon ijesztő) videó alapján mintha valaki egyenesen nekiirányította volna. Inkább műszaki hiba vagy emberi mulasztás lehetett, nem a szél. Óvatosan kattintsanak:

A lényeg, hogy nem lett komoly baj. Adams csodával határos módon egy-két zúzódással megúszta. Instagam-fotói alapján alaposan helyben hagyta a drón, de nem tört el semmije, nyom nélkül gyógyul majd meg az arca (ami már csak azért is fontos, mert abból él). Azért bevitték a kórházba, biztos, ami biztos.


Ez egyébként ugyanaz a dróntípus, amely szabályosan szétkaszabolta Enrique Iglesias kezét egy koncerten, és egy ilyen miatt veszítette el az egyik szemét egy kisgyerek Nagy-Britanniában, amikor egy családi videó kedvéért a drónt irányító rokon véletlenül a fejének repítette.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik