Élet-Stílus

Kisebb csoda történt, amikor az autista kisfiú találkozott Hófehérkével – videó

Az idegenektől félő gyerek azonnal összebarátkozott a mesehőssel.

Egy hét alatt több mint 6 millió alkalommal nézték meg az a videót, amit egy észak-karolinai autista kisfiú anyja posztolt ki a Facebookra.

A kétéves Jackson Coley rendkívül félénk: szülein és két testvérén, a 13 éves Ethanen és a 9 éves Landonon kívül – aki szintén autista – senkivel nem tud közeli kapcsolatot kialakítani; még nagyszüleivel sem.

Ezért volt elképesztő élmény a Jack Jacknek becézett kisfiú anyjának, Amandának, amit Disneylandben tapasztaltak.  

A család novemberben járt a vidámparkban (de csak most töltötték fel a felvételt); a Pinokkió-jelmezbe öltöztetett kisfiú nagyobbik bátyjával sétálgatott, találkoztak Disney-hősöket formáló beöltözött figurákkal, de egyikük sem töltött el pár másodpercnél többet egy-egy gyerekkel.

Aztán odamentek Hófehérkéhez, és csoda történt.

Jack Jack, aki általában rendkívül szégyellős vagy kifejezetten fél az idegenektől, pillanatok alatt olyan kapcsolatot alakított ki a Disney-hősnek öltözött nővel, hogy a kisfiú anyja azonnal könnyekben tört ki, sőt: azóta is minden alkalommal elsírja magát, ha megnézi a videót. És Jackson is imádja nézegetni a felvételt.

Mivel a kisfiú bátyja, Landon is autista, és négyéves koráig meg sem szólalt, ma viszont már beszédes, és kifejezetten közvetlen az emberekkel, a szülők bíznak benne, hogy Jack Jacknél is bekövetkezhet egy ilyen „áttörés”.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik