Élet-Stílus

Hangos szex miatt került börtönbe egy nő

Miután a szomszédok rászóltak, a 25 éves amerikai nő direkt még nagyobb zajt csapva csinálta.

Börtönbe került egy 25 éves nő Pennsylvania államban, akit azután tartóztattak le, hogy szomszédai megunták, hogy túlságosan hangos nemi életet él – jelentette a helyi sajtó. Amanda Marie Warfel a bíróság előtt bűnösnek vallott magát rendzavarás és zaklatás vádjában, és június 20-án szabadulhat.

A szomszédban élő család két éven át szenvedett a nő zajos hancúrozásai miatt, aminek hangjai egy közös falon át szűrödtek át hozzájuk. A bíróságra benyújtott iratok szerint Warfel olyan vadul szeretkezett, hogy a szomszédban szó szerint beleremegtek a bútorok, és amikor ezt szóvá tették, fenyegetésekekel reagált, és csak hangosabb lett, valamint fennhangon kommentálta is, hogy éppen mi történik.

A szomszédban élő Tanya Sayor -akinek a férje halálos rákbeteg, és négy lánya közül az egyik szintén ráktól szenved – a helyi sajtónak elmondta: már megszokássá vált számukra, hogy két lánya fülhallgatóval aludt el, hogy kiszűrjék a szomszédból érkező szexhangokat. Sayor elmondása szerint többször is előfordult, hogy egyik lánya annyira nem tudott aludni a zajok miatt, hogy elkésett az iskolából, és a rendőrség írt magyarázatot a tanárok, hogy az miért történt.

Saylor elmondta: amikor 17 éves rákbeteg lánya a kezelése miatt januárban tíz napon át volt karanténban hálószobájában, Warfel folyamatosan szexelt, és mindent megtett azért, hogy a lány azt hallja. A nő szerint két éven át próbálták megbeszélni vele a problémát, és szép szavakkal megoldani a helyzetet, és végső megoldásként fordultak a rendőrséghez. “Nem kellett volna ilyen sokáig húzni a dolgot. Már egy éve el kellett volna kezdenem kihívni a rendőröket” – tette hozzá a nő.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik