Élet-Stílus

Létezik egy Szaddám Huszein, aki nem embereket öl, hanem Indonéziában éldegél

Szaddám Huszeint 2006. december 30-án kivégezték. Azonban úgy tűnik, nem ő volt az egyetlen, aki ezzel a névvel született.

Él ugyanis egy férfi Yogyakarta városában, Indonéziában, akit szintén Szaddám Huszeinnek hívnak. Tudja, hogy miért néznek rá sokszor furcsán, miután bemutatkozik. És persze, sok érdekes párbeszéd született már az életében ennek kapcsán. A Quora oldalára feltöltött néhány példát, ez is köztük volt:

  • Hogy hívnak?
  • Szaddám Huszein.
  • Visszatértél a halálból?
  • Én vagyok a reinkarnációja.

A férfi a közösségi média oldalain inkább a Saddamaddas Hussein nevet használja, hogy elkerülje a félreértéseket. De mint láthatjuk, a két Huszein nem igazán hasonlít egymásra.

Szaddám úgy tűnik, kifejezetten élvezi, hogy ezzel a névvel született.

Szeretem látni az emberek reakcióját, amikor először meghallják a nevem. Néhányan nevetnek, van aki meglepődik vagy csak szimplán kíváncsi lesz. Amikor gyerek voltam, néha mérges voltam az apámra, mert az emberek gyakran csúfoltak a nevem miatt. De ahogy felnőttem, kezdtem rájönni, hogy mindig csak előnyöm származott a nevemből. Segít, hogy könnyen megjegyezzenek, több lehetőséget ad, hogy barátokat szerezzek.

Képek forrása: Saddamaddas Hussein, Facebook

(Independent)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik