Élet-Stílus

Azonnal tegyen mindent félre, mert jó étvágyat kívánunk!

A szójás szabadsága, EPISODE VI. – The new zöldbabfőzelék.

Május elseje van, és ön most ért haza a ligetből a felvonulásról, és hirtelen kellene főzni valamit a családnak? De mindenkinek koleszterinproblémája van, ezért húsos étel nem jöhet szóba?

A gyerekek persze még elvannak 1-2 órán át, mert telezabálták magukat vattacukorral, de a többiek csak söröztek, úgyhogy azonnal kellene valami jó kis egészséges, kalóriaszegény, de finom eledel…

De mi legyen az?

Segítünk. A szójás szabadsága jubileumi, 6. adásából – többek között egy veterán orosz sztárséf jóvoltából – elsajátíthatja a szójavirslis zöldbabfőzelék elkészítésének elképesztő fortélyait, plusz főzőcskézés közben meghallgathatja, milyen igényes műsorszámokat kértek idén a felvonulók!

Boldog május elsejét és jó étvágyat kíván a műsor két házigazdája: Húshagyó Miklós és Bulgur György (továbbá Ricsi és néhány néhai pártfőtitkár).

Olvasói sztorik