Élet-Stílus

A Facebookon keresztül kapott segítségnek köszönhetően hallhatta először az édesanyját a vakon és siketen született kislány

Nicolly Pereira egészen 2 éves koráig nem hallott és nem is látott semmit a külvilágból. A brazil kislány glaukómával, vagyis zöld hályoggal a szemén született. Az orvosok egy hét beavatkozásból álló műtétsorozattal próbálták meg visszaadni a kisbaba szeme világát, de minden erőfeszítésük ellenére nem jártak szerencsével.

A kislány édesanyja, Diana Pereira így reménytelen helyzetbe kerül, hiába akart segíteni a kislányán, minden hiába való volt, Nicolly pedig egyre csak rosszabbul lett. A baba egy idő után már járni sem nagyon tudott, folyton elesett és mivel kevés inger érte a külvilág felől, egyre jobban magába fordult.

Diana végső elkeseredésében megosztotta a történetet a Facebookon is, amit rövid idő alatt rengetegen megosztottak. Így jutott el a kislány története egy miami férfihez, aki felajánlotta, hogy megpróbál segíteni a családon. A névtelenségbe burkozó jóakaró felvette a kapcsolatot a Jackson Health Foundation-nel, akik úgy döntöttek, hogy megpróbálnak segíteni, ennek érdekében összefogtak a Kevin Garcia alapítvánnyal, akikkel karöltve 17 ezer dollárt sikerült összegyűjteni.

A pénzből Nicolly-t Amerikában, a Miami állami egyetemen megvizsgálta egy specialista, aki rájött, hogy a kislány belső fülében van egy hatalmas vizenyős duzzanat. Az orvosok még ott lecsapolták duzzanatot, ezután a kislány előtt valósággal kinyílt a világ.

Viralnova

Ajánlott videó

Olvasói sztorik