Élet-Stílus

A kukásautót vezető férfi és a hároméves kislány barátsága minden hírnél fontosabb

De lehet, hogy nem, viszont sokkal pozitívabb, mint bármi más.

Egyes – nem hivatalos – statisztikák szerint nagyjából minden harmadik gyerek álmodozik arról kiskorában, hogy felnőttként majd kukásautó vezetőjeként vagy azon utazó köztisztasági munkatársként fusson be karriert.

Így aztán semmi különleges nincs a most következő történetben; ám az interneten komoly népszerűségre szert tevő történeteknek épp ez egyik jellegzetessége: nincs bennük semmi extra, egyszerűen csak jó olvasni őket (lásd: végre nem egy véres-gyilkolászós marhaság; végre nem a senkiházi celebekről írnak!*)

Brooklyn Andracke 3 éves, Bloomingtonban (Illinois állam) lakik. A csütörtök a kedvenc napja, mert

aznap jár arra a kukásautó, és ő mindig integet a vezetőjének, aki mindig visszainteget és dudál.

Ha a kislány és az anyja valamiért elmulasztanák a pillanatot, ahogy Delvar Dopson (így hívják a derék köztisztaságist) elhajt a házuk előtt, akkor autóval utána mennek. Mivel a kis Brooklynnak nemrég volt a születésnapja, elspájzolt egy sütit direkt azért, hogy majd odaadja a kukásautós bácsinak.

A BuzzFeed tudósításából kiderül, hogy a lány csütörtökön kiállt, és intett a férfinak, hogy álljon félre.

Delvarnak a szava is elakadt a meglepetéstől, amikor meglátta az ajándékot. A férfi elmesélte Brooklyn anyjának, hogy ő is mindig várja a találkozást, és minden csütörtökön sietve távozik egy megbeszélésről, hogy odaérjen, és találkozzék velük.

A kislányt a nagy találkozás után óvodába vitte az anyja, és Brooklyn szokatlanul csöndes volt. Amikor anyukája rákérdezett, minden rendben van-e, így válaszolt:

Mami, olyan boldog vagyok!”

Egy héttel később Delvar vitt neki egy Jégvarázs-játékcsomagot ajándékba, a kislány pedig egy „Köszönöm, Delvar!” feliratot készített, amit a férfi elhelyezett a kukásautóban.

City of Bloomington / Facebook
City of Bloomington / Facebook

 

*Ugyanitt lásd: EZ MAGUKNAK HÍR?

Ajánlott videó

Olvasói sztorik