Élet-Stílus

A hősök tényleg köztünk élnek – megmentette a beteg életét, majd lenyírta a füvét is

Amerikában, Kaliforniában, egy Lincoln nevű településen egy idős bácsi a kertjében dolgozott, mikor rosszul lett és összeesett fűnyírás közben. A 87 éves férfi, aki azt kérte a sajtótól, hogy ne tegyék közé a nevét, szombaton veszítette el az eszméletét, ám szerencsére a szomszédok szemtanúi voltak a történteknek, így hamar érkezett a segítség.

A bácsi közelben lakó fia elmondta, hogy mire az édesapja házához ért, már a mentők a helyszínen voltak és vizsgálták az életjeleit. Szerencsére a férfi hamar magához tért és besegítették a házba. Miközben az egyik mentős és a fia arról győzködték, hogy menjen be a kórházba egy kivizsgálásra, a kint hagyott fűnyíró újra járni kezdett.

Mikor kimentek megnézni, hogy mi történik, azt látták, hogy az egyik mentős, aki percekkel ezelőtt még a bácsin segített, elkezdi lenyírni a még hátralévő füves területet. Az idős férfi fia azt mondta a segítőkész mentősnek, hogy hagyja csak, nem kell megcsinálnia, mire a ő csak annyit válaszolt, hogy megnézte, kell-e valahova sürgősen menniük, de most van még idejük. A mentős miután végzett, még megkérdezte, hogy hova rakhatja le a fűnyírót, majd továbbálltak.

A hétköznapi hősről készült kép felkerült a Facebookra is, ahol rövid idő alatt nagyon sokan kedvelték fotót.

Huffington Post

Ajánlott videó

Olvasói sztorik