Élet-Stílus

A marihuánafogyasztóknak többször van részük jó szexben

Egy óvszergyártó cég felmérése szerint, akik marihuánát fogyasztanak, rendszeresebb és megítélésük szerint jobb szexuális életet élnek, mint azok akik nem szívnak. A SKYN által készíttetett tanulmány több mint 500 ezer amerikai szexuális szokásait vizsgálta a 18-34 éves korosztályban. Az adatokból az is kiderült, hogy a füvezők sokkal gyakrabban váltogatják a partnereiket, valamint a különböző randialkalmazásokat is gyakrabban használják, mint mások.

A számok azt igazolják, hogy a szert fogyasztók valóban jobban élvezik a közösüléseket, mint a “tisztán szexelők”, mivel a füvesek 59%-a azt mondta, hogy csodálatosak szoktak lenni az együttlétek, a fű nélkül szexelőknél ez az arány mindössze 41%. A nagy kérdés persze az, hogy valóban jobb a beállt szex vagy csak annak érezzük. A marihuána mindenkire máshogy hat, de ami biztos, hogy felerősíti az érzékelést.

És mi a helyzet a biztonsággal? A kutatásból az állapítható meg, hogy akik valamilyen befolyásoltság alatt állnak, hajlamosabbak elfelejteni a védekezést, ez pedig nemcsak a nem kívánt terhességek, hanem a sok különböző partner okán, a nemi betegségek miatt is aggályos.

Konbini

Ajánlott videó

Olvasói sztorik