Élet-Stílus

A tudósok most megmondják, mi kell a női orgazmushoz

Amíg a férfiak többsége szinte minden intim együttlét után elégedetten nyúlik el az ágyon, addig a nők sokszor kielégítetlenül szunyókálnak el szex után.

Egy tanulmány szerint átlagosan három férfi orgazmusra jut egy női.

Szomorú, ugye?

Kutatások megállapították, hogy mindez ez azért van, mert a férfi orgazmusa leginkább egy idegrendszeri, kisülésszerű állapothoz hasonlítható. Vagyis a folyamat szinte reflex szerűen következik be.

orgazmus(1)(430x286)(1).jpg (orgazmus, )

A nőknél azonban jóval bonyolultabb folyamat. Pontos lefolyása régóta rejtély, sokáig azt hitték, hogy érzelmi és mentális tényezők kombinációjából jön létre.

DE MOST MEGMONDJÁK A TUTIT!

A Mayo Klinika és Indiana egyetem közös tanulmánya bebizonyította, hogy bizonyos szexuális pozíciókban könnyebben jutnak el a nők a csúcsra. A tanulmány szerint minden a csikló szex közbeni elhelyezkedésén múlik. Alapvetően minél közelebb van a hüvely falához, annál valószínűbb, hogy sikerül eljutni a női orgazmusig.

Úgy tűnik a kutyapózt el lehet felejteni, hacsak nem ingereljük valamivel a azt az egy pontot. Helyette viszont jöhet

a misszionárius és a lovagló póz. Ezek bizonyultak ugyanis a legütősebbnek. 

Dr. Jason Siegel a Mayo Klinikáról azt javasolja a férfiaknak, hogyha szeretnének örömet okozni a nőknek, akkor próbálják meg a hüvely elülső falát stimulálni. És ez, nem meglepő módon, úgy kivitelezhető leginkább, ha a hímvessző 30-45 fokos szögben ingerli a vaginát.

Egy kalappal!

(via Unilad)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik