Élet-Stílus

“Elvégzett egy fogorvosi vizsgálatot a lábamon” – íme, a szexmunkások legbetegebb sztorijai!

Bár a szexmunkások az intim világ titkainak hordozói, előfordul olykor-olykor, hogy valamelyiküknek megered a nyelve. Ilyenkor derül ki, néha mennyire bizarr kéréseket is kell teljesíteniük egy-egy légyott alkalmával.

A lábfétisektől kezdve a könyökdörzsölésig (igen jól olvasták, valaki azt szeretné, hogy dörzsölgessék a könyökét és élvezi) számtalan merész igényt kell kielégíteniük az éjszaka hercegnőinek és hercegeinek, amit esetleg otthon nem adnak meg az adott kuncsaftnak.

A Reddit egyik falán például ilyen kalandokról írnak:

Egy nagyon izmos srác jött fel hozzám, aki először is le akart zuhanyozni. Miután tisztálkodott, befeszített, és azt kérte, hogy mélyítsem bele a fogaim az izmaiba és finoman rágjam.

A névtelen hölgy hozzátette: meglepően élvezetes játék volt, még akkor is, ha egy kicsit fura.

Egy másik – férfi – szexmunkás az alábbi történetet mesélte el:

Az egyetem alatt webkamerás melókat vállaltam. Az egyik pasas azt kérte, hogy vigyem a laptopot a fürdőszobába és merüljek el a kádban teljesen annyi ideig, ameddig csak bírom szusszal. 45 másodpercig voltam lent, és mire feljöttem, ő kilépett a privát beszélgetésből. Azóta sem tudom, mi volt neki ebben jó.

Egy sztriptízbár pincérnője ezt írta:

Egy srác bejött és azt akarta, hogy dörzsölgethesse a lányok könyökét.

Ezt a hölgyet pedig egy szexi fogorvossal hozta össze a sors:

Volt ez a pasi, aki végigfektetett az asztalon, levette a cipőmet, elővett egy rakat fogorvosi kelléket, tükröt és egy elektromos fogkefét, majd elvégzett egy fogorvosi vizsgálatot a lábamon. Egy órán át. Ezalatt úgy kellett viselkednem, mintha tényleg a fogaimat nézné.

Volt, aki egy ismerőse történetét osztotta meg:

Van egy szexmunkás barátom. A kedvenc sztorim tőle, hogy az egyik vendége azt akarta, álljon a sarokba egy szál katonai bakancsban a fal felé fordulva, amúgy teljesen meztelenül, és olvasson fel az Ulysses-ből.

Egy másik férfi azt kérte ugyanettől a baráttól, hogy sétáljon el vele az utcán egy bankautomatáig, és közben kezdjen el vele ordítozni és pénzt követelni.

Miután megkapta a 250 fontját, arcon kellett köpnie és faképnél hagynia.

– írta a második beteg történetét.

(Mirror)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik