Élet-Stílus

Hurrá, még sosem volt ilyen egyszerű a félrelépés!

A tiltott sziget szeretettel várja az érdeklődő hűtlenkedőket.

Ha ön házas ember, de szabadidejét szívesen tölti szerető társaság(á)ban, akkor ez a hír önnek szól. Egy ilyen típusú kapcsolatokra specializálódott partnerkereső weboldal (Illicit Encounters – Tiltott légyottok) tulajdonosai úgy döntöttek,

vásárolnak egy szigetet,

ahol a félrelépő férjek / feleségek a legnagyobb nyugiban eltölthetnek pár napot szeretőjükkel. A tisztelt hűtlen vendégeket helikopterrel szállítják a zónába, hogy nehogy utólag lebukjanak egy buszjeggyel, vagy valaki meglássa őket a kocsijukban.

A „Tiltott Menedékhely” névre keresztelt szigetről annyit tudni, hogy Anglia északi partvidékéhez közel, Portsmouthtól mintegy 160 kilométernyire található, de a pontos helyét senkinek sem árulják el: a látogatók bekötött szemmel érkeznek ide, plusz még egy titoktartási szerződést is alá kell, hogy írjanak.

A megcsalások szigetén jacuzzival felszerelt, hálószobából és étkezőből álló luxusapartmanok várják a kedves érdeklődőket. Ahogy a több mint egymillió felhasználóval (!) rendelkező Illicit Encounters szóvivője elmondta:

Önnek nincs más dolga, minthogy „üzleti útra” hivatkozva elsunnyogjon otthonról, a többit ránk bízhatja”.

(Feltéve, hogy nem az a helyzet, hogy a házaspár mindkét tagja félrelép, és mindketten a titkos paradicsomba utaznak hűtlenkedni.)

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik