Élet-Stílus

Szeretett volna egy saját Scarlett Johansont, ezért épített magának

Valószínűleg minden férfinek vannak gyerekkori álmai, amiket úgy érez, talán sosem teljesülhetnek. Egy hétvége Megan Fox-szal, egy tengerparti nyaralás Olivia Wild-dal, egy élethű Scarlett Johansson robot…

Várjunk, ez valakinek tényleg sikerült!

Egy 42 éves terméktervező-grafikusnak több mint 50 ezer dollárjába, azaz nagyjából 14 millió forintjába és féléves munkájába került megalkotnia az első női robot prototípusát, Mark 1-et, akinek teste 70 százaléka 3D nyomtatással készült.

Ricky Ma munkája azonban nem egy hétköznapi nőről mintázta a robotot, hanem a híres-neves színésznőről, Scarlett Johanssonról. A gép pedig képes kiadott feladatok teljesítésére és különböző arckifejezésekkel is rendelkezik.

Gyerekkoromban imádtam a robotokat. Miért? Mert rajongtam az animációs filmekért, ahogy minden gyerek. Ott volt a Transformers, mesék, amikben robotok harcoltak és különböző számítógépes játékok. Miután felnőttem, csinálni akartam magamnak egyet. A készítés folyamata alatt viszont a legtöbben azt mondták, bolond vagyok, ez rengeteg pénzbe kerül, nem is értették, egyáltalán hogy lennék képes megcsinálni

– mondta Ricky.

Mark 1, azaz Scarlett kísérteties mása

bókokra is képes reagálni.

Ha azt mondod neki, “gyönyörű vagy”, mosolyog, és annyit válaszol: “hehe, köszönöm”.

Ricky úgy véli, a robotok iránti kereslet hamarosan megnő majd, így reméli, valaki megvásárolja majd tőle Mark 1-et, ezzel pedig kezdőtőkét kaphat a további prototípusok építéséhez.

Szegény Scarlett Johansson, ha tudná, hogy nem is ragaszkodik hozzá a robotkészítő úr.

(Mirror)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik