Élet-Stílus

Szexinek akarja magát érezni – a szülésig rúdtáncolt a kismama

A baba kedvéért próbálta visszafogni magát, de végül legyőzte őt a magassarkúk és a szexi mozgás iránti vágya.

“Félreértés ne essék, imádok várandós lenni (legalábbis az idő nagy részében), de még soha életemben nem éreztem magam annyira slamposnak és kevéssé kivánatosnak, mint mostanában (különösen ebben az utolsó három hónapban) – kezdte blogbejegyzését a 36 éves ausztrál kismama, nem mellesleg profi rúdtáncos.

Jill McLean, aki terhességét megelőzően Cleo, a hurrikán művésznéven lépett fel, a bejegyzésben elárulta, mikor megtudta, babát vár, igyekezett visszafogni a táncot. “Bár sokan megszólnak emiatt, teljesen nem tudtam róla lemondani. Ellenállhatatlan vágyat éreztem a magassarkúim, a szexi dalok és a tánc iránt, ezért úgy döntöttem, kevesebb fejjel lefelé végzett gyakorlattal, újra táncolni kezdek.”

Jill a közelmúltban még egy videót is töltött rutinjáról a Facebookra, hogy kritikusai is láthassák, egyáltalán nem veszélyezteti gyermekét.

Shot at Cleo’s Rock N Pole BRAND new location in Los Angeles! Watch out pole world, I’m competition ready with my new signature move – the baby belly rub!Wearing Sonic Siren #cleohotpants in turquoise coming out real soon! <3www.cleothehurricane.com

Posted by Cleo The Hurricane on Monday, January 25, 2016

“Semmi olyat nem tennék, amivel veszélybe sodorhatnám a fiamat. Sőt, ami azt illeti ügyetlenebb vagyok otthon, mezítláb, mint magassarkúban a táncparketten.”

A kismama egyébként a bemutató kedvéért szexi rendőrkosztümbe bújt, és bár nem számított rá, a videó alá érkező kommentek zöme támogatja őt abban, amit csinál.

“A kritikusokkal nem foglalkozom. Biztos vagyok benne, hogy a fiam – mikor majd megnézi ezt a videót – büszke lesz rám, hogy ilyen jó formában voltam még a terhességem vége felé is.”

Jill a múlt héten adott életet kisfiának, akit Johnnak nevezett el.

Kép forrása: Facebook
Kép forrása: Facebook

Ajánlott videó

Olvasói sztorik