Élet-Stílus

Egyedül van? Puha, meleg ölelésre vágyik?

Heartbreak fotel.

Emlékszik még valaki az ölelő párnára? Az említett csodálatos lakberendezési / használati tárgy nem más mint egy férfi felsőtest felének és egyik karjának stilizált másolata, amit a készítők még pizsamába is becsomagoltak.

Aztán volt a karos szék (igen, különírva), amely szintén a szingliknek (átmenetileg magányosoknak, ideiglenesen szomorú embereknek) készült. A babára hasonlító széknek az ölébe ülhetünk, ő pedig hátulról barátságosan átölel bennünket. Jó hírünk van:

a babusgató bútordarabok kora korántsem ért véget!

Merthogy – a dél-koreai Lee Eun Kyoung jóvoltából – már létezik ölelő fotel is. Aki a Free Hug-ról eddig az ingyen beszerezhető lánytestvérre (esetleg kiszabadításra váró női rokonra) asszociált, most már biztosan megérti, hogy itt az ölelés van a középpontban.

Pontosabban mi magunk lehetünk a középpontban, ha beszerzünk egy fehér / szürke / piros színben pompázó plüssfotelt, amely rugalmas karjaival úgy babusgat minket, ahogy csak szeretnénk.

fubiz.net
fubiz.net

A foteltől

meleg és puha ölelést kapunk, mintha csak anyánk, barátunk, szerelmünk ölelne minket”

– állítja az ötletgazda, és bizonyára igaza is van (leszámítva, hogy Chewbacca kivételével talán kevesen rendelkezünk hosszú szőrű anyukával vagy szeretővel).

A legjobb az egészben, hogy a bútordarab (túl a barátságon) számos remek funkcióval bír: a gyerekek játszótársnak, a diákok laptop-tartónak használhatják, kisgyerekes anyukáknak jól jöhet a szoptatásnál, az idősebbek pedig a kényelmes ülés miatt szerethetnek bele. (Majd, amikor már lehet kapni).

fubiz.net
fubiz.net

Ajánlott videó

Olvasói sztorik