Élet-Stílus

Nem hittek a szemüknek, amikor meglátták, mi miatt nem indul az autó

24.hu
24.hu

2016. 03. 28. 18:40

Egy autónál millió meg egy oka lehet, ha nem lehet vele elindulni. Különösen igaz ez a téli hónapokra, amikor még plusz tényezőként közbejátszik az időjárás is. Mikor egy pennsylvaniai család autója nehezen indult és recsegő hangokat adott ki, akkor még senki nem gondolta, hogy a technikai meghibásodásnak mi lehet a hátterében.

Az autót elvitték egy műhelybe, ahol aztán felnyitották a motorháztetőt és mindannyian ledöbbentek. A motortérben valamiféle ágakból és növényekből álló fészekszerűséget találtak. Kiderült, hogy a gondosan megépített lak nem egy madáré, hanem egy mókusé lehetett. Az motor mellé épített fészekből sikerült kiemelni egy babamókust, aki a körülményekhez képest jó egészségi állapotnak örvendett.

Mirror

Mikor a szerelők felhívták a tulajdonost, hogy megvan, hogy mi okozta a hibát, akkor az nem hitt a fülének. A történet vége az lett, hogy az autó gazdája a kocsit és a mókust is elvitte a műhelyből.

Mirror

Kommentek

Legfrissebb videó mutasd mind

A municipal employee (L) gives pamphlets containing information about the Zika virus to a reveller as part of a prevention campaign at Copacabana beach in Rio de Janeiro, Brazil, on February 6, 2016. Carnival weekend got rolling in Rio de Janeiro, giving the city a chance to wiggle its hips and shake off worries over Zika and the economy. Like the rest of Brazil, Rio de Janeiro is struggling to respond to fears that the mosquito-transmitted Zika virus causes microcephaly, a horrific birth defect in babies.   AFP PHOTO / Christophe SIMON / AFP / CHRISTOPHE SIMON„A fájdalom egyre erősödött.” Brazíliai magyar, aki elkapta a Zikát
Tavaly több csecsemő ölt embert Amerikában, mint ahány iszlamista terrorista