Élet-Stílus

Majdnem tökéletesen sikerült a bosszú a hűtlen barátnő ellen

Az ünnepi képeslap még jó ötlet lett volna.

Frappáns bosszút eszelt ki egy „BibaoSplat” felhasználónevű fiatalember, amikor rájött, hogy barátnője többekkel is csalja (vagy legalábbis ráutaló magatartást tanúsít).

A saját születésnapi vacsorájára készültek a lánnyal, de az volt a terve, hogy ő lepi meg a lányt egy üdvözlőlappal. A „vicces” lap első oldalán a „Ez a képeslap nehéznek tűnik” felirat található, a belső felületen pedig eredetileg ez szerepelt: „Mert tele van jókívánságokkal”. A fiú azonban az utóbbi feliratot kissé átalakította, méghozzá így: „Mert benne van a lakáskulcsod”.

És tényleg bele is ragasztotta.

Imgur/BinanoSplat
Imgur/BinanoSplat

Hogy teljesen egyértelmű legyen a szituáció, a végén még odaírta:

Most, hogy szingli vagy, nem kell, hogy bűnösnek érezd magad, amiért szexuálisan túlfűtött üzeneteket váltottál Michael-lel, randiztál Jared-del vagy amiért holnap találkozol Heidivel Derekkel”.

– igen, az utolsó kis poén arra utalt, hogy a lány azt hazudta neki, hogy barátnőjével fog találkozni.

A bosszú megvalósításába egyetlen aprócska hiba csúszott: a srác feltöltötte a képet a netes sztorik elterjedésének legfőbb kiindulópontjára, azaz a Redditre (csak hogy még jobban megalázza exét), így viszont a lány egyik barátnője kiszúrta, és persze szólt a csalárd hölgynek, hogy mi készül ellene.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik