Élet-Stílus

Milliókat költött az 57 éves nő, hogy úgy nézzen ki, mint a lánya

A hajszínük és a testalkatuk már régóta megegyezik, de az anya nem elégedett meg ennyivel.

Az 57 éves Janet Horrocks ugyanis azt szerette volna, ha a környezetük, beleértve a legjobb barátaikat is, ikertestvérekként tekintenek kettejükre. Az évek során olyannyira megszállottjává vált a projektnek, hogy képes volt elkölteni 15 millió forintnak megfelelő angol fontot a legkülönbözőbb szépészeti beavatkozásokra. És még így is úgy érzi, hogy olcsón megúszta a dolgot.

„Jane egy kis darab belőlem, így nem csoda, hogy valamennyire már a műtétek előtt is hasonlítottunk. A sebészeknek nem volt nehéz dolga, mikor arra kértem őket, úgy alakítsák át az arcomat, hogy megszólalásig hasonlítsunk egymásra.”

Az anya a Daily Mail című brit bulvárlapnak elárulta, odáig van az eredményért. Lánya, aki zsigerből ellenzi a szépészeti beavatkozásokat azonban már nem ilyen boldog. A 35 éves nő azt mondja, retteg attól, hogy a nem is oly távoli jövőben, plasztikafüggő édesanyja fiatalabbnak néz majd ki nála.

Kép forrása: Daily Mail
Kép forrása: Daily Mail

„Olyan, mintha a műtétekkel tőlem rabolná el a fiatalságot. Nem való, hogy egy édesanya fiatalabb legyen a gyermekénél”

-nyilatkozta Jane, akinek az elmúlt hat hónapban első gyermeke töltötte ki minden idejét. De, ha épp nem lenne kismama, akkor se foglalkozna olyan intenzíven a külsejével, mint Janet.

„Sosem értettem, miért jó az, ha valaki a műtőasztalon nyeri vissza a fiatalságát. Az én terveim közt nem szerepel ilyesmi. Tisztességgel szeretnék megöregedni.”

Jane azt mondja, bár ő maga nem ért egyet az örök fiatalság hajszolásával, támogatja édesanyját. Mint mondja, elsősorban azért, mert úgy véli, a külsejének megváltoztatása jó hatással van Janet-re.

„Anya sokkal magabiztosabb, mióta kezelésekre jár. És a végén úgy is csak az számít, hogy ő boldog legyen.”

 

 

Ajánlott videó

Olvasói sztorik