Élet-Stílus

Meztelenre vetkőzött a taxiban, majd megverte a sofőrt, mert nem akart szexet

Felfüggesztett börtönbüntetésre ítélt egy londoni bíróság egy 29 éves nőt, aki megvert egy taxist, és több százezer forintos kárt okozott autójában, mert a férfi nem akart lefeküdni vele – pedig még meztelenre is vetkőzött a hátsó ülésen. A brit sajtóban megjelent beszámolók szerint az eset, ami miatt rongálás és testi sértés vádjával a bíróság elé került, még január 17-én történt, amikor a brit főváros északi részéről London keleti részére taxizott.

Shareen Willock az út egy pontján elkezdett levetkőzni, mert azt hitte, hogy a taxis, Arshad Rasool le akar feküdni vele, majd amikor a férfi rávilágított arra, hogy téved, a nő tombolni kezdett. A beszámolók szerint először a taxi belsejét rongálta meg. Letépett egy karfát, majd tönkretette a taxis GPS-készülékét és az első ülésre mászva elkezdte verni a sodőrt, követelve, hogy álljanak meg.

Amikor pedig félrehúzódtak, kiszállt, letépte az autó ablaktörlőjét, és azzal kezdte ütni a férfit és az autót. A járműben nagyjából ezer fontos (400 ezer forint) kár keletkezett, a férfit pedig több könnyű sérülés borította és vért köpött a támadás után. Rasool  végül egy benzinkúthoz vitte a nőt, ahol rendőrt hívtak rá és letartóztatták.

Willock ügyvédje a bírósági tárgyaláson közölte: védence bűnösnek vallja magát az ellene felhozott vádakban, bár semmi sem emlékszik az esetből, mert erősen ittas volt. A nő végül 12 hét felfüggesztett börtönbüntetést kapott, és 650 fontos (250 ezer forint) kártérítés megfizetésére kötelezték. Valamint 180 óra közmunkára.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik