Élet-Stílus

Randikból lett milliomos az egyedülálló anya

Még vállalkozási ötletéhez is talált befektetőt.

Samantha DeFazio egyedülálló Los Angeles-i anyuka; néhány éve még adóságokkal küzdött, ma már tehetős üzletasszony. Pénzét randevúkból szerzi.

Ha ARRA gondolnak, tévednek, Samantha ugyanis egyetlen vacsorapartnerével sem feküdt le, sőt semmilyen szerelmi vagy intim viszonyt nem alakított ki velük.

Egyszerűen csak társalognak.  

2014 őszén, anyagi helyzetének mélypontján Samantha rátalált a Whatsyourprice oldalra, amely összeköti a csinos nőket és a tehetős férfiakat, utóbbiak fizetnek azért, hogy előbbiek randizzanak velük.

Egy-egy közös vacsoráért nagyjából 100-250 dollárt (27-70 ezer forintnak megfelelő összeget) kapott, de volt olyan partnere, aki 600 dollárt (160 ezer magyar pénz) csengetett az este végén – írja a Mirror. Persze a vacsorameghívás és a különböző ajándékok mellett.

Samantha másfél év alatt 1,4 millió forintnyi pénzt vacsorázott össze; így bőven van pénze, hogy felnevelje nyolcéves fiát, és még új autót is vásárolt magának.

Nem érzem úgy, hogy escort lennék. Egyedülálló anyaként gondolok magamra”.

A jövedelmező randizás azonban csak a kezdet: Samantha számos vacsorapartnerét próbálta rávenni, hogy befektetőként szálljon be vállalkozásába: a 32 éves nő luxustaxi-társaságot hozna létre, amely kizárólag attraktív hölgyeket alkalmazna sofőrként. Úgy tűnik, ez a terve is sikeres lehet: nemrég az egy férfi, akit a randizós oldalon ismert meg, jelezte: kétmillió dollárral (556 millió forint) támogatja Samantha ötletét.

A kép forrása: Facebook
A kép forrása: Facebook

Ajánlott videó

Olvasói sztorik