Élet-Stílus

A házaspár egy nap ezt találta a kertjében és ami a legijesztőbb, napról napra növekszik

Amikor kimész a kertbe, hogy lenyírd a füvet nem számítasz arra, hogy majdnem beleesel egy hatalmas lyukba, ami egy éjszaka alatt “nőtt” az udvarod közepére. Pedig pontosan ez történt azzal a 45 éves brit nővel, Emma Jamesszel és a férjével, akiknél napok leforgása alatt valósággal megnyílt a föld.

Az egész történetben az a legijesztőbb, hogy sem a hatóságok, sem a város szakemberei nem tudják pontosan megmondani, hogy mi okozhatta a hirtelen földnyílást. Ha még ez nem volna elég, akkor még azt is vegyük hozzá az egyre furcsább sztorihoz, hogy a több mint 2 méter mély lyuk egyre csak nő és lassan szélesedik is.

Fotó: Bucks Herald

Azt hiszed ennél már nem jöhet váratlanabb? Nagyot tévedsz, ugyanis a lyuk növekedése közben megjelentek, pontosabban kirajzolódtak valamiféle fémből készült lépcsők, amely a lyuk aljára vezetnek. A házaspár házát 1984-ben építették, de a építést vezető cégnél nincsenek feljegyzések arról, hogy bármilyen lyukat fedeztek volna fel a környéken.

Az eset után megjelentek a találgatások, hogy mégis mit rejthet a mély. Ilyenkor mindenkinek óhatatlanul egy dolog jut az eszébe.

A pokol!

Címlapkép: Bucks Herald/ SWNS.com

Daily Mail

Ajánlott videó

Olvasói sztorik