Élet-Stílus

Végre elvesztette szüzességét a műpénisszel élő férfi

Harminc évet várt, hogy teljesülhessen legnagyobb vágya.

Azután, hogy hatévesen egy szerencsétlen baleset miatt leszakadt a férfiassága, Mohammaed Abad évtizedeket élt abban a tudatban, hogy valószínűleg soha nem élhet majd nemi életet. A férfi ennek ellenére se adta fel a reményt: keményen dolgozott, hogy legyen pénze a legjobb orvosokra, emellett kitartóan kereste azt az eljárást, ami visszaadhatta volna elvesztett férfiasságát.

Abad korábban a Mirror című brit lapnak azt nyilatkozta, az elmúlt közel három évtizedben rengeteg műtétje volt, de ezek eredményeivel egyáltalán nem volt elégedett. A férfi elárulta: a rekonstruált pénisz egyáltalán nem úgy működött, ahogy szerette volna, jóformán csak vizelésre tudta használni.

Mivel Abad nem tett le arról, hogy egyszer megtapasztalhatja majd a szexuális élet örömeit, kitartóan kereste azt az orvost, aki ebben segítségére lehetett. Így talált rá Nagy-Britanniában a londoni University College orvosi stábjára, akik biztosították róla, hogy egy speciális, több műtétből álló procedúra végén, teljesen működőképes, bionikus péniszt építenek neki.

Kép forrása: Daily Mail
Kép forrása: Daily Mail

A férfit a speciális műtétsorozat részeként először 2011-ben operálták, utoljára pedig 2015-ben. Azóta Abad szeme előtt egyetlen cél lebegett: hogy elveszíthesse a szüzességét. Csakhogy, legnagyobb bánatára nem talált egy olyan nőt sem, aki vállalta volna a feladatot, míg végül idén januárban önként jelentkezőre nem talált.

A 35 éves szexmunkás, Charlotte Rose, aki korábban sikertelenül jelöltette magát képviselőnek, vállalta, hogy elveszi Abad szüzességét. Sőt! A légyottért egy vasat sem volt hajlandó elfogadni. Elmondta, megtiszteltetésnek érzi, hogy ő lehet az első nő Abad életében, majd hozzátette, bízik benne, hogy Abad ezután bátrabb lesz majd a nőkkel.

„Fantasztikus élmény volt. 18 éves korom óta erre vártam, és most hogy túlestem rajta, egy hatalmas teher esett le a vállamról”

-nyilatkozta Abad az aktus után a Mirrornak, majd hozzátette, azért még van mit tanulnia.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik