Élet-Stílus

Három év után ölelhették magukhoz örökbefogadott gyerekeiket – videó

Megható felvétel egy nagy találkozásról.

Jennifer Murrow Grover és férje, James 2012-ben kezdeményezte két kongói kisfiú örökbefogadását. A folyamatot bürokratikus akadályok nehezítették (az amerikai vízum elkészültéig a kongói hatóságok felfüggesztették az eljárást), így a gyerekeknek és a szülőknek több mint három évet kellett várniuk, hogy végre találkozzanak egymással.

Ezalatt a két fiú az árvaházban volt, rettenetes körülmények között: étel alig, csapvíz pedig egyáltalán nem volt; mindketten elkapták a maláriát.

Március elsején a hosszú várakozás után a 7 éves Bronson és a 14 esztendős Joseph végre megölelhették örökbefogadóikat. A Salt Lake City nemzetközi repülőterén történ találkozásról videó is készült.

Vigyázat: nagyon megható!

In 2012 (yes, you read that correctly…2012), we started the adoption process to bring home our two precious sons from the Democratic Republic of Congo. March 1, 2016 11:45pm…

Posted by Jennifer Murrow Grover on Thursday, March 3, 2016

Groveréknek egyébként van négy vér szerinti gyerekük (Emily, 19, Brianne, 17, Joshua, 16 és Jeffrey, 12), és két gyereket már korábban örökbe fogadtak: a 14 éves Laurent Kazahsztánból és a 12 esztendős Michaelt Kínából (ahonnan még egy kisfiút magukhoz vettek, ám Jacob sajnos 2013-ban meghalt).

A testvérek azonnal befogadták Josephet és Bronsont, hatalmas bulikat rendeznek a nagyszobában – írja a usmagazine.com.

A kép forrása: facebook.com/jennifer.m.grover.3
A kép forrása: facebook.com/jennifer.m.grover.3

Ajánlott videó

Olvasói sztorik