Élet-Stílus

A Facebookon büszkélkedett az anya, hogy összeragasztotta gyerekei kezét és száját

Rossz vicc volt. Rendőrségi ügy lett a dologból.

Minden bizonnyal már egy életre megbánta tettét az a Memphisben élő édesanya, aki vasárnap meglehetősen botrányos képet osztott meg két gyermekéről. A nő a kép készülte előtt ragasztószalaggal beragasztotta gyermekei száját, majd összekötözte kezeiket. A felvételt ezt követően közzétette személyes Facebook-oldalán, azzal a kísérőszöveggel, hogy: „Gyerekek eladók – 45%-os akció, mert rosszak”.

Az anya, akinek nevét nem hozták nyilvánosságra, valószínűleg már röviddel a posztolás után rájött, óriási hibát vétett. A kép ugyanis villámgyorsan terjedni kezdett az interneten, ráadásul egymás után gyűjtötte a felháborodott kommenteket. Néhány lelkiismeretes szülő a helyi gyermekvédelmi szervnél is jelentette a dolgot.

Kép forrása: Facebook
Kép forrása: Facebook

A New York Daily News úgy tudja, az anya ellen rendőrségi nyomozás indult, de a hatóságok egyelőre nem emeltek vádat ellene. Hogy megszabaduljon az őt kritizálóktól, az anya hétfő reggelre megváltoztatta a Facebookon szereplő nevét, törölte a ragasztószalagos fotót, valamint megváltoztatta a lakóhelyét is: Memphisről Pampangára cserélte, ami egy fülöp-szigeteki város.

Ezzel egyidőben nyilvánosság elé állt a nő unokatestvére és nyílt levélben védelmébe vette rokonát. Mint írta, a családjukban és a baráti körükben mindenki pontosan tudja, mennyire szeretik ezeket a gyerekeket.

„Egészen elképesztő, hogy egy buta hiba miatt ítélik meg az embert, és közben elfelejtkeznek arról a sok jóról, amit a gyermekeiért tett.”

Derion Dewayne King hozzátette azt is, a fotó viccből készült, és egyáltalán nem értik, miért csináltak ekkora ügyet belőle a netezők.

„Az emberek olykor hibáznak, ez tény. Nyugodtan mondhatom, az unokatestvérem tanult az esetből. De, ami ennél is fontosabb: a két gyerkőc jól van, biztonságban, egészségben és szeretetben, ahogy eddig is.”

 

Ajánlott videó

Olvasói sztorik