Élet-Stílus

Tátott szájjal ámulnak az emberek ezen a bizarr baleseten

Az összetört autókat látva mindenkinek az az első kérdése: „Ez meg hogyan történhetett?”

Három embert kellett kórházba szállítani kedd hajnalban az amerikai Baltimore városában, miután autójuk egy ütközés után egy parkoló autó tetején állt meg, fejjel lefelé. A sérülteket a tűzoltóknak kellett kiszabadítaniuk az út szélén álló autó tetején egyensúlyozó összetört járműből. A helyi sajtóban megjelent beszámolók arról nem tesznek említést, hogy sérüléseik milyen súlyosak voltak.

Az összetört járművekről a helyi tűzoltó-szakszervezet tett közzé egy fényképet Twitter-oldalán, mindenkiben felvetve a kérdést, hogy ez mégis hogyan történhetett. Ezt érezte a parkoló autó tulajdonosa is, miután a rendőrök felébresztették, hogy nézze meg, mi történt. „Az első gondolatom az volt, mindenki jól van-e. Majd az, hogyan történhetett” – mondta el az orvostanhallgató Kelly Gregory a WBALTV-nek.

A rendőrök végül magyarázattal szolgáltak a kínzó kérdésre. Elmondásuk szerint az SUV egy kereszteződésben áthajtott egy piros lámpán, és ekkor nekiütközött egy keresztbe haladó autó, ami a levegőbe repített a járművet – és a parkoló autó tetejére.

Gregory elmondása szerint autója totálkáros lett a baleset miatt.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik