Élet-Stílus

Feltalálták az idióta kommentek ellenszerét

Nehogy már idegeskedjünk a baromságaikon! Válaszoljunk stílszerűen! Videó.

Ön is eszméletlenül unja, hogy őrültekkel van tele a Facebook? Elege van abból, hogy egyesek hülyeségekkel szórják tele az internetet? Egekben a vérnyomása azoktól a trolloktól, akik értelmetlen / gyűlölködő kommenteket szúrnak be a normális bejegyzések alá?

Akkor ez a találmány önnek is szól.

Már több olyan – közepesen fantasztikus – robotot is bemutattunk korábban, amit Simone Giertz  gyártott. A hölgy magát a

szar robotok királynőjének”

titulálja, és ebben van is valami – emlékezzünk például a gépre, amely bárkit kirúzsoz (úgy, ahogy). Legutóbbi találmánya is teljességgel értelmetlen, viszont ez benne a tökéletes.

Hiszen ha meglátunk egy habzó szájú, fröcsögő, frusztrált ismerősünktől egy tökéletesen idióta hozzászólást, akkor nem az lenne az optimális megoldás, hogy felhúzzuk rajta magunkat, hanem csak megnyomnánk egy gombot, és a robot válaszolna helyettünk. Pont annyira értelmesen, amennyire ismerősünk megérdemli.

Ha a kommentelő robothoz nincs is sok köze, az idióta találmányokhoz kapcsolódóan mégis megmutatnánk még egy videót. Gondolt ön már arra, hogy zoknija lehúzásához még csak le sem kell hajolnia?

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik