Élet-Stílus

Ijesztő üzenetet talált új háza kandallójában egy férfi

Nemrég költözött egy Alex Moss nevű férfi Manchesterben. Úgy döntött, hogy új otthonát saját kezűleg újítja fel. A hálószoba padlójának cseréjénél tartott, amihez egy kissé a kandallót is meg kellett bolygatnia. Legnagyobb meglepetésére egy fura, kézzel írt levelet talált elrejtve a tűzrakóhely belsejében.

fotó: Alex Moss / Twitter
fotó: Alex Moss / Twitter

„Helló,

Üdvözöllek a szobámban, 2001 van, és éppen most dekorálom ezt a szobát. Remélem élvezed az életet. Ne feledd! Mindig figyelni foglak!

Később látlak: Darren Lucas”

Alex Moss nem tudta, mennyire kellene komolyan vennie azt a részt, hogy „mindig figyelni foglak” úgyhogy a levélről készített fotót először a Redditre töltötte fel, majd a Twitteren is megosztotta, hátha megtalálja valahogy az íróját.

A közösségi hálózat pedig ismét csodát tett: néhány óra múlva Alex Moss már kedélyesen csevegett Darren Lucasszal. Utóbbi rögtön leszögezte, hogy pánikra semmi ok, természetesen eszében sincs figyelni egykori otthona új lakóit.

Aztán megbeszélték, mennyire menő a fürdőszoba, mennyire jó bulikat lehet tartani a házban, majd Lucas elárulta Mossnak, hogy akkor lesz csak az igazi, ha a kert elkezd majd virágozni. Moss megkérdezte, küldjön-e pár fotót a ház jelenlegi állapotáról, de Lucas azt írta, hogy mivel 20 évig élt a házban a családjával és olyannak szeretné megőrizni az emlékeiben, amilyen akkoriban volt, inkább ne.

A fura történet itt akár véget is érhetne, ha Lucas nem azzal zárja a nyilvános üzenetváltást, hogy „remélem, a többi levelet már nem találod meg”!

Őszintén! Önök mit tennének ezután? Mi, alighanem elkezdenénk alaposan átkutatni a házat.

(via Metro)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik