Élet-Stílus

Egyszerre esnének teherbe közös barátjuktól az egypetéjű ikrek

Négy éve mindketten ugyanazzal a férfival randizgatnak. Most egyszerre szeretnének tőle gyereket is.

Bár jelen állás szerint még nem állnak készen a gyermekvállalásra, az ausztrál ikrek, Anna és Lucy DeCinque a news.com.au-nak elárulta, egy-két éven belül szeretnének majd kisbabát. A két 30 éves nő hozzátette azt is, tökéletesen egyszerre szeretnének majd teherbe esni közös párjuktól, számukra ugyanis mindennél fontosabb, hogy a testük ugyanúgy nézzen ki.

Kép forrása: Daily Mail
Kép forrása: Daily Mail

Mi sem bizonyítja ezt jobban, mint az, hogy az utóbbi években 250 ezer dollárt, vagyis átszámítva 70 millió forintnál is többet költöttek el arra, hogy egymás kiköpött másai legyenek: többek között mindkettőjüknek volt mellnagyobbító műtétje, és mindketten feltöltették az ajkukat is. És akkor arról még nem esett szó, hogy a két nő étrendje is tökéletesen megegyezik. Mindketten ugyanazt a szigorú diétát követik és ugyanazt eszik, lehetőleg ugyanakkor.

„Ha Lucy sétálni indul, nekem is sétálnom kell, hogy ugyanannyi kalóriát égessünk”

-magyarázza Anna, majd elárulja, egyáltalán nem érdekli őket, hogy a környezetükben sokan bolondnak nézik őket azért, amit csinálnak.

„Egyáltalán nem érdekel minket, ki, mit gondol rólunk. Csak az számít, hogy mi boldogok vagyunk így.”

Anna az ausztrál hírszájtnak elmondta azt is, ikertestvérével négy éve ugyanazzal a férfival osztják meg életüket. A 32 éves, mérnökként dolgozó Ben Byrne-t azonban ez egy cseppet sem zavarja.

Kép forrása: Daily Mail
Kép forrása: Daily Mail

„Korábban soha nem randiztam egyszerre két nővel, ezért érthető, hogy igyekeztem óvatosan belevágni a dologba. Ma már el se tudom képzelni máshogy az életem, sőt, megtanultam azt is, hogyan tehetek boldoggá egyszerre két nőt is”

-nyilatkozta a férfi, majd hozzátette, az elején még gondot okozott neki, hogy mindkét szerelmével ugyanannyi időt töltsön, de ma már erről szó sincs.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik