Élet-Stílus

Nekimentek az anyának, mert alvó gyermekeivel egy szobában is szexel

Volt olyan hozzászóló, aki szerint az anya ezzel gyermekbántalmazást követ el.

Tudtán kívül komoly vitát generált a Netmums elnevezésű amerikai fórumon egy édesanya, aki felelőtlenül megosztotta barátnőjével, hogy aktív nemi életet él annak ellenére, hogy néhány hónapig közös hálószobán osztozik 8 és 10 éves gyermekeivel. Mivel a barátnő képtelen volt magában tartani ezt az amúgy senkire sem tartozó információt, és kikérte a fórumozók véleményét, mostanra több ezren nyilvánultak meg a témában.

„A lakásban van amúgy nappalijuk, szóval nem értem, miért nem tudnak lefekvés előtt ott együtt lenni”

-írta, majd hozzátette, barátnője biztosan állítja, hogy gyerekeik nem szoktak felébredni a dologban, de a posztoló szerint ebben soha senki nem lehet teljesen biztos. A hozzászólók nagy része természetesen elítéli az anyukát, mondván elég idős ahhoz, hogy gyerekei érdekében megálljt parancsolhasson a vágyainak. Volt olyan is, aki nem érte be ennyivel, hanem azonnal „gyermekbántalmazást” kiáltott, de csak miután gusztustalannak nevezte, amit az anyuka művel.

A többségnek egyébként nem azzal volt problémája, hogy az aktus alatt gyermek van a szobában, hanem azzal, hogy a szóban forgó anyuka gyermekei már idősebbek.

„Véleményem szerint két fiatalabb gyerekkel még megengedhetné magának ezt a dolgot, de így, hogy mindkét gyermeke iskolás, óriási hibát követ el”

-írta az egyik hozzászóló, mire egy másik azzal a felvetéssel válaszolt, „mi van, ha a gyerekek felébrednek, végighallgatják a dolgot, majd másnap beszámolnak róla a tanáruknak.”

A hozzászólók között akadt olyan is, aki védelmébe vette a szülőket: szerintük addig, míg csendben, a takaró alatt csinálják a szülők, nincs baj.

„A gyerekek akkor is megláthatnak ezt-azt, vagy benyithatnak, ha a legnagyobb óvatossággal, külön szobában esnek egymásnak a szülők.”

Ajánlott videó

Olvasói sztorik