Élet-Stílus

Negyedik emeleti erélyről zuhant ki egy másféléves kisfiú, de karcolások nélkül megúszta – videó

A szomszédoknak köszönhetően sérülések nélkül megúszta egy másféléves kisfiú, hogy kizuhant egy negyedik emeleti erkélyről a kínai Dongguan városában – jelentette a helyi sajtó. Amikor a kisgyerek átbukott a korláton, és zuhanni kezdett, a szomszédok már felkészülve várták, és lepedőket kifeszítve akadályozták meg, hogy a járdába csapódjon. A rémisztő jelenetet többen is videóra vették.


A kisgyerek a nagymamájánál volt, amikor az eset történt. A nő elmondása szerint bújócskát játszottak unokájával, amikor a gyerek bezárta a szoba ajtaját, ahol elrejtőzött, majd utána nem tudta azt kinyitni. Miután az ajtón keresztül nem tudott kimenni a szobából, az erkélyen át próbált meg kijutni onnan – mondta el a nagymama.

Amikor a szomszédok észrevették az erkélykorláton egyensúlyozó gyereket, azonnal riasztották a rendőröket, és közben négy lepedőt feszítettek ki az erkély alatt, hogy elkapják a kicsit, ha esetleg lezuhanna. A kisfiú pont akkor esett át a korláton, amikor a rendőrök megérkeztek, hogy lementsék.

A gyereket megvizsgáló orvos elmondása szerint a kisfiú teljesen sértetlenül megúszta a zuhanást.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik