Élet-Stílus

Elvis Presley miatt ölte meg feleségét

Az asszony eladta a koncertjegyet.

Várhatóan életfogytig tartó szabadságvesztésre ítélik azt a nethertoni (West Midlands, Anglia) férfit, aki még 2015 decemberében megölte feleségét egy koncertjegy miatt.

Az 56 éves Paul Abbottot és feleségét, az 54 éves Jacquelinét többek között fanatikus Elvis-rajongásuk kötötte össze. Emlékkoncertekre jártak, Elvis-imitátorokkal találkoztak – erről szólt az életük.

És részben ez okozta a nő halálát is.

Jacqueline néhány nap távollét után hazaérkezett, és irgalmatlan veszekedés tört ki köztük, miután kiderült, hogy a nő – ismeretlen okból – eladta férje aznap esti Presley-emlékkoncertre szóló koncertjegyét az eBay-en.

Paul Abbott kalapácsot ragadott és többször lesújtott feleségére, aki olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a helyszínen életét vesztette. Jacqueline-nek két fia és unokája is volt. A Daily Mail szerint a környéken lakókat sokkolta az eset; az áldozat kedves és szeretetreméltó nő hírében állt.

Abbott előzetesben van, tárgyalását egyelőre elnapolták, de a bíró szerint életfogytig tartó szabadságvesztés várhat rá.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik