Élet-Stílus

Ennyire ügyes csivavát sem láttunk még soha

24.hu
24.hu

2016. 03. 08. 09:09

A csivavákat általában úgy ismerjük, mint roppant dekoratív hölgyek legcukibb kiegészítőit, és ez nem is áll messze első tenyésztőik szándékaitól. A dél-amerikai fajta eredetéről sok teória létezik, az egyik szerint a toltékok direkt társállatnak nevelték ki őket.

Ez azonban nem jelenti azt, hogy a csivavák kevésbé lennének okosak és ügyesek, mint nagyobb testű társaik. Nézzék például, mi mindent tud ez az apróság, aki egy kosárlabdameccs szünetében produkálja magát a wisconsini Milwaukee-ban. Még azt is tudja, hogy mikor nem szabad szót fogadnia, ami azért nem kis intelligenciát feltételez.

vissza a címlapra

Kommentek

Legfrissebb videó mutasd mind

Budapest, 2017. március 29.
A főváros egyik legdrágább környéke a Duna partján épített Xlll. kerületi Marina Part. Ennek oka az, hogy kizárólag új építésű lakásokat találunk a környéken.
MTVA/Bizományosi: Balaton József 
***************************
Kedves Felhasználó!
Ez a fotó nem a Duna Médiaszolgáltató Zrt./MTI által készített és kiadott fényképfelvétel, így harmadik személy által támasztott bárminemű – különösen szerzői jogi, szomszédos jogi és személyiségi jogi – igényért a fotó készítője közvetlenül maga áll helyt, az MTVA felelőssége e körben kizárt.
Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
24-logo

Engedélyezi, hogy a 24.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.