Élet-Stílus

Saját fiát alázta meg a Facebookon egy anya

24.hu
24.hu

2016. 03. 07. 16:58

A 12 éves gyerek zrikálta egyik osztálytársát. Az anya nem hagyta szó nélkül a dolgot.

A gyermekét egyedül nevelő brit nő, Terry Evans azután döntött a nyilvános megszégyenítés mellett, hogy tudomására jutott kisfia – számára felháborító – viselkedése. Ahogy azt a témában íródott, dühös Facebook-posztjából kiderül, 12 éves fia, Jacob szándékosan rálépett egyik osztálytársnője lábára, olyan erővel, hogy a kislány cipője tönkrement.

Az anya posztjában leszögezte, „gusztustalannak” és felháborítónak tartja fia viselkedését, mivel a családjában nem tűri meg a bántalmazásnak semmilyen formáját sem. Hozzátette, a posztban azért jelölte meg fiát is, hogy a gyerek és a barátai is lássák, a kegyetlenkedéseik nem maradnak következmény nélkül.

„Mondok neked valamit Jacob. Ha még egyszer meghallom, hogy a viselkedéseddel megbántasz valakit, még ha csak egy kicsit is, saját kezűleg adlak át az illető szüleinek, hogy tegyék veled azt és annyi ideig, amíg csak jónak látják”

-írta a nő, majd hozzátette, a büntetés részeként egy időre megvonja fiától a zsebpénzt, valamint kötelezi arra, hogy a saját pénzéből vegyen egy csokor virágot és egy új cipőt a kislánynak, amit egy bocsánatkérés keretében kell majd átadnia.

Miután a poszt vírusszerűen terjedni kezdett, Terry rengeteg hozzászólást kapott más szülőktől, akik megrótták őt azért, hogy gyermekét nyilvánosan alázta meg. A csípős nyelvű anyának a negatív hozzászólásokra is volt válasza:

„Nem kifejezetten érdekel, egyetértetek-e a nevelési módszereimmel. Az azonban biztos, hogy a gyerekem bántott és megalázott egy lányt, és függetlenül attól, mivel magyarázta a tettét (mert persze megpróbálta), ez a kislány aznap zokogva hagyta el az iskolát. Tekintve, hogy az előző iskoláját is a zrikálás miatt kellett otthagynia, gondolhatjátok, hogy érezte magát, mikor az új helyen is ugyanezt kapja. Ehhez képest az, ami a fiammal történt most, semmiség.”

Terry azt is elárulta, hogy a fiával szóban is elbeszélgetett a dologról, mielőtt megírta volna a Facebook-posztot.

 

vissza a címlapra

Kommentek

Legfrissebb videó mutasd mind

BARCELONA, SPAIN - SEPTEMBER 20 : Demonstrators hold placards within a protest in front of the Economy headquarters of Catalonia's regional government in Barcelona, Spain on September 20, 2017, during a search by Spain's Guardia Civil police. Albert Llop / Anadolu Agency
Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
24-logo

Engedélyezi, hogy a 24.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.