Élet-Stílus

Leláncolt szobában hagyta otthon 7 éves fiát az anya, míg dolgozni ment

Gyerekbántalmazás vádjával tartóztattak le egy nőt a spanyolországi Huelva városában, miután kiderült, rendszeresen egy láncokkal és lakatokkal lezárt szobában hagyta fiát, amíg dolgozni ment – jelentette a helyi sajtó. A rendőrséget a szomszédok hívták ki, közölve, hogy egy gyerek kétségbeesetten sír és segítségért kiáltozik egy erkélyről.

A kiérkező rendőrök a tűzoltóság segítségével jutottak be a lakásba, ahol a kisfiút egy láncokkal és lakatokkal lezárt szobában találták meg. A gyerek a beszámolók szerint „éhes és koszos” volt, a szoba pedig a legkevésbé sem volt tiszta és higiénikus állapotban.

A kisfiút egy helyi egészségügyi központba szállították, ahol szociális munkások megfürdették, tiszta ruhát adta rá, és megetették. Közben a rendőrök megtudták, hogy a gyereket anyja rendszeresen bezárta a szobába, amíg fél hét és fél öt között dolgozni volt.

A rendőrök a lakásban várták meg az anyukát, akit azonnal le is tartóztattak, gyerekbántalmazás és –elhanyagolás vádjával. A kisfiút pedig állami gondozás alá helyezték.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik